в связи с резким изменение курса валют уточняйте цены перед заказом!

Ваши заказы

0
Регистрация Войти

Наши контакты

Не нашли товар - позвоните нам !
тел ‎095-413-13-89
068-140-90-67
093-865-45-44 (Viber)
Заказать звонок

Подписка на новости

Амортизаторы Kayaba на все модели автомобилей!

12.01.2014

Амортизатори КАЯБА поділяються на такі види:

Excel-G — двотрубні газові амортизатори. Запатентований компанією Kayaba клапанний механізм і використання азоту під тиском в амортизатори цієї серії забезпечують комфорт у керуванні автомобілем і запобігають змішування газу з рідиною (спінювання). У цій серії представлені як власне амортизатори, так і стійки, і газові вкладиші.Амортизатори для авто Kayaba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premium - масляні амортизатори. Відмінною особливістю цієї серії є те, що амортизатори виготовляються з основними характеристиками, що перевищують за своїми експлуатаційними якостями оригінальні амортизатори, тобто з великим запасом міцності, тому тільки після 60000 — 70000 кілометрів пробігу в складних дорожніх умовах (для Західної Європи — 100000 кілометрів) відбувається вирівнювання показників до рівня нових (!) оригінальних амортизаторів. Для таких амортизаторів інженери компанії розробили спеціальну суміш, яка в залежить від регіону експлуатації амортизаторів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEW SR special представляє амортизатори без компромісу між комфортом і керованістю.

NEW SR special (технологія частотно-селективного демпферування) — це нова технологія, яка об’єднує якості жорсткоі і комфортної підвіски в одному амортизаторі. Жорсткість-для динамічного руху по рівному дорожньому покриттю, перешкоди кренам і кивкам, гострого кермовому управлінню. М’якість — для комфортного руху на невеликій швидкості або на нерівних ділянках.
Жорсткість і комфорт, дві діаметрально протилежні характеристики, стали джерелом натхнення для фахівців NEW SR special, щоб створити універсальні амортизатори. Після довгих досліджень і випробувань було досягнуто остаточного рішення: частотно-селективне демпферування.
NEW SR special — це адаптивна система, автоматично підлаштовування амортизаторів до дорожніх умов і стилю водіння за частки секунди. NEW SR special гарантує більшу стабільність і більшу керованість, зберігаючи комфорт.

На відміну від дорогих і складних електронних систем управління амортизаторами, системаNEW SR special — гідравліка-механічна, тобто автономна, надійна та недорога.

Переваги адаптивної системи NEW SR special вже високо оцінено і доведено неодноразовими перемогами в автоспорті. Все більше команд чемпіонату Formula 3 вибирають для своїх болідів амортизатори NEW SR special. Вони дозволяють поєднати дві різні характеристики необхідні для руху по рівному асфальту і краях бордюрів в поворотах.

NEW SR special зберігають керованість, забезпечують комфорт і чудово поєднуються з використанням низькопрофільною гуми.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultra SR — спортивні газові амортизатори кольору «золотистий металік». Спортивна серія KAYABA представлена наступними видами продукції: двотрубна газові амортизатори, однотрубний газові амортизатори, газова стійка і газовий патрон. Даний вид амортизаторів забезпечує безпеку транспортного засобу і надійність в екстремальних умовах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gas-A-Just — однотрубні газові амортизатори. У цьому саморегульованому газовому амортизаторі застосовується всепогодна робоча рідина і азот під тиском. Це забезпечує миттєву реакцію на дорогу і комфорт.

 

 

 

 

 

 

 

 

AGX — це регульований амортизатор, призначений для легкових автомобілів з високими експлуатаційними характеристиками. Він володіє всіма якостями для швидкої їзди, а також відрізняється простотою звернення при щоденному використанні автомобіля. Дана серія амортизатори дозволяє водієві самостійно встановлювати шляхом «набору» бажану частоту демпфування, яка підходить для певного стилю водіння. Одна з унікальних характеристик серії AGX — здатність амортизаторів змінювати ходові якості в лічені секунди, не використовуючи при цьому спеціальні інструменти або домкрат для підняття автомобіля. Всі регулювання здійснюються за допомогою опуклого диска на поверхні амортизатора або ж невеликої головки гвинта, розташованої у верхній частині поршневого штока, в залежності від моделі амортизатора. Крім того, серія амортизаторів AGX демонструє властивості унікального і прогресивного розміщення клапанів марки Kayaba, яке, в свою чергу, дозволяє адаптувати амортизатори до різних дорожніх умов.

 

 

 

 

MonoMax — це газові амортизатори високого тиску, розроблені спеціально для обслуговування автомобілів з колісною формулою 4х4, пікапів, а також спортивних моделей.Амортизатори серії MonoMax відрізняються високими експлуатаційними якостями, міцністю і довговічністю. Вони розроблені спеціально для тих власників, які використовують свій автомобіль, як в міських так і в несприятливих (позашляхових) умовах. Дозволяє налаштовувати дорожній просвіт автомобіля.

 

 

Я в Google+